FR EN DE

Leuke ideetjes voor groepen

In een klein groepje, met vrienden of familie, en ongeacht uw leeftijd: laat u aangenaam verrassen door de hieronder aangeboden activiteiten. Beleef boeiende, pittige avonturen. Het worden schitterende herinneringen waarover u nooit uitgepraat geraakt!

 Maak kennis met de folklore en de geschiedenis van het Salmland

Maak kennis met de folklore en de geschiedenis van het Salmland

Afspraak in het Maison du Pays de Salm om alles te weten te komen over onze legendes, onze Macrallen en onze coticule. Korting voor groepen. Audiocircuit om te downloaden op smartphones en tablets.

Ontdekkingsparcours van Maison du Pays de Salm Luistertocht
Bezoek een ambachtelijke microbrouwerij

Bezoek een ambachtelijke microbrouwerij

Ken je het Lupulusbier? Kom alle opeenvolgende stappen in het brouwproces van dit ambachtelijk bier ontdekken en ervan proeven. Als het klikt, leg je wellicht meteen een voorraadje aan. We beloven je verwenning van je smaakpapillen bij brouwerij Les 3 Fourquets! Rondleiding en degustatie voor groepen van minstens 10 personen.

Eten met grotere groepen

Eten met grotere groepen

Hier vind je nuttige en aangename adressen voor wanneer je met een grotere groep aan tafel wil zonder je ongemakkelijk te voelen. Vooraf reserveren is uiteraard noodzakelijk.

L'Art de l'Etable (60 plaatsen, zaalverhuur met traiteurdienst) L'Art de l'Etable (60 plaatsen, zaalverhuur met traiteurdienst) Picknick en barbecues
Logies voor grotere groepen

Logies voor grotere groepen

Afhankelijk van het thema dat centraal staat in je verblijf, hebben we enkele denksporen om het verblijf te vinden dat het meest gepast is voor je groep. Kies je formule: in een gîte, een thematisch onthaalcentrum of in de vakantiedorpjes:

Vakantiehuizen (vanaf 15 p.) Thematische verblijfscentra Vakantiedorpen
Ontdek ons architecturaal erfgoed

Ontdek ons architecturaal erfgoed

Als je alle ins en outs van een streek wil ontdekken, moet je ook oog hebben voor het architecturale erfgoed. Om meneer of mevrouw te charmeren raden we ook een ommetje rond het kasteel van Farnières aan. Of degusteer eens een heerlijk bier in het kasteel van Commanster (18e eeuw).

Ons architecturaal erfgoed
Prikkel je 5 zintuigen

Prikkel je 5 zintuigen

Op blote voeten in de natuur, over uiteenlopende natuurlijke ondergronden (water, hout, steen, humus, …), en dit over een beveiligd en speciaal ingericht traject: een originele belevenis, ideaal in groep! Ontspanning, herbronning, herontdekking van eenvoudige genoegens in een poëtisch landschap...

Blotevoetenpad in Montleban
Sport, avontuur en geweldige sensaties !

Sport, avontuur en geweldige sensaties !

Op zoek naar adrenaline en sensaties? Avonturensport is dan jouw ding! Alle mogelijke formules zijn beschikbaar voor bedrijven, scholen en particulieren. En dan hebben we het nog niet over Sunparks waar je toegang krijgt tot diverse in- en outdooractiviteiten.

Avontuurlijke sport
Wandeltochten naar elke smaak

Wandeltochten naar elke smaak

In het wondermooie land van Vielsalm en Gouvy geraak je niet uitgewandeld: meer dan 500 km aan bewegwijzerde wandelpaden kronkelen door de Ardense bossen, wouden, landschappen en pittoreske dorpjes. Er is voor elk wat wils, volgens je belangstelling en trek. We kunnen voor de liefhebbers ook themawandelingen organiseren, met begeleiding van een gespecialiseerde gids.

Onze bewegwijzerde tochten en begeleide wandelingen

ONZE PLANNETJES

VOOR HET HELE GEZIN 

Buitengewone 

VOOR GROEPEN