FR EN DE

RAVel

RAVeL is een netwerk voor trage weggebruikers: voetgangers, fietsers, ruiters en mensen met beperkte mobiliteit. De meeste van deze wegen zijn aangelegd op de oude spoorwegbeddingen. Ideaal om comfortabel heel Wallonië te doorkruisen en schitterende landschappen te ontdekken!

Meer info : http://ravel.wallonie.be


En Haute Ardenne, des centaines de km de sentiers et de routes sont balisés à l'attention des promeneurs, cyclistes, cavaliers et motards. Trouvez ici de belles idées originales pour les parcourir. Profitez aussi d'autres activités très fun à faire en groupe ou en famille.

La Haute Ardenne est aussi la deuxième zone skiable de Belgique, après les Hautes Fagnes. Ski alpin, ski de fond, luge, snowboard, patinoire, à vous dtitre

RAVeL L163 Gouvy-Bourcy-Bastogne (30 km)

RAVeL L613 Bourcy-Houffalize (10 km)

vertrekpunt: Haie de Bellain - 6670 GOUVY
GPS: Lat. 50.17162 - Long. 5.95976.

Geasfalteerde 30 km wandeling in de natuur voor voetgangers of fietsers.  De Ravel L163 volgt de voormalige spoorweg tussen Gouvy en Bastogne.  Vertrek bij « Sur la Haie de Bellain » ; plan beschikbaar op www.gouvy.eu en bij ons kantoor.  Niet toegankelijk voor ruiters.

RAVeL L45 Trois-Ponts-Waimes (20 km)

RAVeL L45A Waimes-Bullange (25 km) 

vertrekpunt: Route de Trois-Ponts - 4982 TROIS-PONTS
GPS: Lat. 50.37609 - Long. 5.87633

Dit parcours van 45 km in oost-westelijke richting doorkruist een groot gedeelte van het vroegere Vorstendom Stavelot-Malmedy. De wandeling toont een staalkaart van Waalse diversiteit en is een mooie manier om naar de Oostkantons te reizen en dit jongste gedeelte van België te bezoeken. Ook toegankelijk voor ruiters.

Pré-RAVeL L47A Vielsalm-Poteau (10 km) 

vertrekpunt: Rue Jean Bertholet 3 - 6690 VIELSALM
GPS: Lat.50.28944 - Long. 5.91534

In Vielsalm wordt momenteel een toeristische route voor voetgangers en fietsers ontwikkeld op basis van de pré-RAVeL van Lijn 47A. Vanuit Vielsalm leidt deze route naar Ville-du-Bois, Petit-Thier en Poteau. Later zal ze worden verbonden met Recht en Born. Dit laatste dorp ligt op de Vennbahn.

Terug

ONZE PLANNETJES

VOOR HET HELE GEZIN 

Buitengewone 

VOOR GROEPEN