FR EN DE

Bewegwijzerde tochten

!! PAS OP !! Van oktober tot december, een paar wandelingen en ATB tochten zijn gesloten tijdens drijfjacht: JACHTSEIZOEN - AFGESLOTEN GEBIEDEN.

 

Met onze wandelkaarten ontdek je meer dan 800 km aan bewegwijzerde paden door het bos en door de typische gehuchtjes van onze vier gemeenten !  Wandelkaarten zijn te koop in de Syndicats d’Initiative van de diverse gemeenten en in het Maison du Tourisme in Vielsalm.  Of koop ze meteen online op onze website:

Wandelkaart van de gemeente Gouvy

7€

36 bewegwijzerde wandelingen waarvan 5 geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit en rolwagentjes + 1 overzicht van de verschillende dorpjes op de achterzijde van de kaart.

Wandelkaart van de gemeente Lierneux

7€

23 bewegwijzerde wandelingen.  Via deze wandeltochten ontdekt u het beschermde natuurlijke patrimonium en de typische landelijke constructies van de Haute-Ardenne.

Wandelkaart van de gemeente Trois-Ponts

8€

17 bewegwijzerde wandelingen + 3 MTB- routes en 2 paardenroutes op de achterzijde van de kaart.

Wandelkaart van de gemeente Vielsalm

7€

11 bewegwijzerde wandelingen + routebeschrijving op de achterzijde van de kaart.

Uitgestippelde wandelingen van So Bêchefa in Vielsalm

Vertrekpunt: Neuville-Haut 122 - 6690 VIELSALM
GPS: Lat. 50.2747 - Long. 5.96074
4 uitgestippelde wandelingen (2,5 km - 3 km - 4 km - en 5 km) + 4 thema tochten van 2,5 km: flora, stenen, panorama en arboretum.
De openplek in het bos «So Bêchefa» ligt langs de weg Neuville-Commanster (4 km van Vielsalm) in het domaniaal bos Grand-Bois. U kunt er tevens een Arboretum bezoeken met de naamplaatjes van de boomsoorten.  In het midden van de open plek staan drie grote overdekte barbecues (geschikt voor +/- 20 personen) en picknicktafels tot uw beschikking.  Open heel het jaar van zonsopgang tot zonsondergang.  Reserveren is niet mogelijk en u moet zelf hout meebrengen.  Het is verboden te koken in het overdekte paviljoen.  
Infos:     
Afdeling van Natuur en Bossen:+32 (0)80/28 22 80
Boswachterhuis:+32 (0)80/21 61 19

retour

ONZE PLANNETJES

VOOR HET HELE GEZIN 

Buitengewone 

VOOR GROEPEN